Eladás Villa, Hurghada, Red Sea, Egyiptom, Mubbarak 6

Eladás - Cod. 38069

  • Tipus: Villa
  • Terület: 800 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Egy kétszemélyes villa egy felét érinti. Teljesen kb. 700 m2-es vaskerítéses kerttel, zöld csíkokkal, cserjékkel és fákkal díszítve. A kertben egy nagy medence és számos ülőhely fa rögzített napernyőkkel. A medence mögött egy nagy pavilon található. Tovább a kertben egy félig nyitott, de fedett garázzsal. A ház mögött egy közös technikai helyiség áll a vízszivattyúval és a búvárfelszerelés szárítóteremmel. A kertben öblítés búvárfelszereléshez.
Hozzáférés a házhoz egy nagy üvegajtóval, vasalással. Természetes kőpadlóval és lépcsővel az 1. emeletre. A mosógépet tartalmazó lépcső alatti nagy tárolóhelyiség bejárata. Belépő ajtó a földszinten. A földszinti apartman 100 m2-es, 2 hálószoba, 1 nagy szekrénnyel és széffel. Nagy fürdőszoba, szépen csempézett, WC-vel, külön zuhanyzóval, mosdóval és jakuzzival. Amerikai konyha nagy hűtőszekrénnyel és elektromos tűzhely sütővel. Nappali síkképernyős televízióval. Minden szoba légkondicionált. Minden emelet természetes kő.
 
A lépcsőn az első emeleten lévő teremben ugyanaz a lakás, mint fent leírtuk.
 
Az első emeleten lévő csarnok lépcsőin keresztül elérheti a 100 m2-es nagy tetőteraszt, külön zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval felszerelt fürdőszobával. A fürdőszoba különálló kazánja. A tetőteraszon egy márványból készült luxus jakuzzi található 4 fő részére. A tetőterasz természetes kővel is teljesen csempézett.
2 nagy műholdas antenna a tetőn a terasz fölött. (Ezek nem a tetőteraszon vannak, hanem a fenti tetőn).
Minden föld teljes tulajdonban van. A külső falak jelenleg új vakolat / festék munkát igényelnek. Ezt még mindig értékesítem.
Az egészet teljesen bútorozottan szállítják, minden elektromos berendezés törölközővel együtt. Csak a személyes tárgyakat távolítják el.
Teljesen átruházható.
 
A teljes ár € 145000 = A banki tranzakciók egy holland jegyzőn keresztül egy harmadik fél számláján keresztül kerülhetnek át, amely után a közjegyző átadja ezt a számlát, miután minden dokumentumot Egyiptomban telepítettek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB