Eladás Egy hálószobás lakás, Hurghada, Red Sea, Egyiptom, Sky El Gandoul Resort, Intercontinental Area

Eladás - Cod. 37047

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 79 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Tágas apartman 1 hálószobával, napos erkély POOL VIEW csendes helyen, gyönyörű medencével és kertekkel eladó! Csak 5 percnyi sétára a tengertől és egy nagy strandtól Van Hurghada egyik legszebb részén, a "Intercontinental Area" közvetlenül a Mamsha után. Csendes, jól karbantartott hely, európai szomszédság, nagyszerű összetett szolgáltatás 24 órás kiszolgálással és biztonsággal. Új, minden új és modern, európai szabványnak megfelelő. Különböző méretű, tengerre vagy medencére néző apartmanok állnak rendelkezésre.

A vételár tartalmazza a lakás teljes belső kialakítását magas színvonalú modern anyagokkal: csempék, ajtók, ablakok, erkélykorlátok, teljesen felszerelt fürdőszobák, falak és mennyezetek (exkluzív bútorok). Körülbelül 6000 euró, az egész lakás lehet modern és magas színvonalú bútorok, beleértve a bútorokat és a konyhai elektromos készülékek. Örömmel tudjuk közvetíteni az illetékes bútorgyártókat.

A "Sky El Gandoul Resort" egy remek új vegyület, csendes és nagyon modern és kiváló minőségű tervezett. Az Intercontinental Area a tengerparton található, mindössze 10 percre Hurghada városközpontjától, valamint a repülőtértől. A legközelebbi nagy "Carrefour" szupermarket a sarkon van, és a legnagyobb bevásárlóközpont "Senzo Mall" mindössze 5 perc alatt elérhető. A strand "Strand no. 9 'éppen szemben és gyalog 5 perc alatt. Ez az egyik legszebb strand Hurghada, nagyon tágas, lapos és homokos lejtős: ideális a gyermekek és úszás rajongók.
vegyes
A "Sky El Gandoul Resort" 24 órás szolgáltatást kínál, mint a szállodában. A recepció, a medence és a kert karbantartása, az apartmanok takarítása kérésre és kérésre, az apartman bérlése a tulajdonos számára is lehetséges! EGY BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! EURÓPAI ápolás a helyszínen.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB