Eladás Egy hálószobás lakás, Coral Bay, Sharm El Sheikh, Egyiptom, PO BOX 74

Eladás - Cod. 24922

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 55 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 2

Studio Coral Bay, Sharm el Sheik.

Második emeleti lakás teljesen berendezett, egy csodálatos Szállás: Domina Coral Bay Resort néhány mérföldre fekszik a repülőtértől és üdülőhely központjától Sharm El Sheikh.

Az egység eladó 55 négyzetméter, a második emeleten egy komplex mór stílusú hotel egy hiteles oázis a buja növényzet. Ez egy világos és tágas masterbedroom, további kanapéval, összesen 4 ágyas, bejáratú, saját fürdőszobával és egy veranda, csodálatos kilátás nyílik az öbölre, a legmagasabb része az üdülő. Az ingatlan légkondicionálóval, műholdas TV nemzetközi csatornákkal, telefon, széf.

Domina Coral Bay Ressort élvezni 1,8 mérföld arany homok, folyamatosan napfényben fürdik, a legszebb tenger a Vörös-tenger. Az öböl védett korallzátony a rendkívüli Nemzeti Tengeri Park Ras Mohamed. Átlátszó vizek és a kék, amelyek mutatják a halak és a korallok. A strand, napozóágyak, strandtörölközők és nedves szolgáltatást is kínál a legjobb strandröplabda és strandfoci területen. Alkalmazottak animáció napi szervez versenyeket a homok és fantasztikus felek. Rakpartokon és átjárók szentelt lehetővé teszik a turistákat, hogy elérjük a tengert át a gát nélkül sétált korall, károsítja.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB